TELEFONOS SEGÍTSÉG

KISZÁLLÍTÁS

Kérdése van?

Küldés Mégsem
A kérdést továbbítottuk
Küldjön üzenetet!
Vissza
Family Business

Mobilisan akció ha 3 db-ot vesz

607

Zöldhéjú-kagyló, tengeri halfehérje por, cápaporc kivonat, MSM, betain és mangán tartalmú étrend-kiegészítő kapszula. A Mobilisan kapszula olyan hatóanyagokat tartalmaz, melyek elősegítik a megkopott porcfelszínek regenerálódását és visszaállítják az ízületi folyadék kenőképességét.

 

Információ
Áruház
Rendelkezésre állás
24-48 óra
SALE
Nettó egységár: 0 Ft 0 Ft
Ár: 8.655 Ft 7.357 Ft
Kedvezmény: 15%
Megtakarítás: 0 Ft 1.298 Ft
28.60 pont
Kosárba

Izületeink felszínét, a jó működés érdekében, porc borítja, és egy úgynevezett izületi tok veszi körül, melyben az izületi folyadék, mintegy „kenőolajként” működik. Éveink előrehaladtával a mechanikai igénybevétel miatt a porcok felszíne megkopik, az izületi folyadék kenési tulajdonsága romlik, ami sok esetben erős fájdalmakkal jár. A legjobban igénybevett izületek (térd, váll, könyök, comb) szoktak a leggyakrabban problémásak lenni. A Mobilisan kapszula olyan hatóanyagokat tartalmaz, melyek elősegítik a megkopott porcfelszínek regenerálódását és visszaállítják az izületi folyadék kenőképességét.

A zöldhéjú kagyló (Perna canaliculus) az Új-Zéland környéki különösen tiszta tengerekből származik, és kivonata nagy mennyiségben tartalmaz egy glükóz-amino-glükán nevű vegyületet, mely a porcok egyik fő építőköve. A tengeri halfehérje por is ezt a hatóanyagot tartalmazza, a cápaporc-kivonat pedig kondroitin-szulfátot, amely szintén szükséges a porcok újraképződéséhez. Az MSM (metil-szulfonil-metán) a betain és a mangán fontos segédanyagai a porcszintézisnek, jelenlétük nélkül nem megy végbe ez a fontos folyamat.

Ízületi problémákra: a Mobilisan kapszula használatával „kisimíthatjuk” a megkopott porcok felszínét, megszűntethetjük az izületi fájdalmakat. A termék használata kúraszerűen javasolt. A kúra során három doboz Mobilisant kell elfogyasztani úgy, hogy az első dobozt napi 3x2, a másik kettőt pedig napi 3x1 kapszula dózisban kell beszedni. Ekkor tartsunk egy hónap szünetet, és ha szükséges, ismételjük meg a kúrát.

Hatóanyag tartalom
Mangán 5,67 mg, Tengeri halfehérje por 525 mg, Cápaporc kivonat 150 mg, Metil-Szulfonil-Metán 150 mg, Betain-anhidrát 15 mg, Zöldhéjú kagyló por 525 mg, Glükoz-amino-glükán 87,15 mg, Kondroitin-szulfát 30,3 mg.

1 doboz 90 db kapszulát tartalmaz.

Notifikációs szám: 7084/2010

Mások mondták:

Néhány hónapja tartó térdízületi fájdalmamtól szabadított meg. 10 napi használat után ezen kívül még a biciklizés is sokkal jobban megy. Köszönöm FB! Szebó Nelli, Szabadka

Most szedem a második doboz Mobilisan-t. Eddig nagyon nehezen tudtam a lépcsőn járni. Amióta szedem a készítményt úgy megyek a lépcsőn mintha húsz évet fiatalodtam volna. Fogom kérni a harmadik dobozzal is és remélem, el fogom felejteni a fájdalmat.
Köszönöm, hogy hozzá juthattam ehhez a készítményhez. Szőlősi Áronné, Derecske

Nyugdíjas pedagógus vagyok, és már évek óta sokat szenvedtem az ízületi problémáim miatt. Sokat fájt a térdem, a forgóm, a vállam és ez nagyon korlátozta a mozgásomat. Különböző gyógyszereket kaptam az orvostól, de a lényeges javulást végül is a Mobilisan kapszula hozta meg, amit a fiamtól kaptam. Már az első hét után éreztem, hogy ez valóban segít. Míg addig fájdalomcsillapítókat szedtem, és csak bottal tudtam közlekedni, a Mobilisan hatására sikerült csökkentenem a nyugtatók mennyiségét is, és az énekkarba is újra tudtam járni. Azóta már lassan 2 éve szedem az előírt utasítás szerint. Több hasonló problémával szenvedő ismerősömnek is ajánlottam, akik velem együtt már többször megismételték a kúrát, mert valóban nagyon sokat segített. Mezei Anna, Somorja, Szlovákia