TELEFONOS SEGÍTSÉG

KISZÁLLÍTÁS

Kérdése van?

Küldés Mégsem
A kérdést továbbítottuk
Küldjön üzenetet!
Vissza
Market7

TERMÉSZETES FEKETE KÖMÉNYMAGOLAJ, 100 ml

10000

A fekete köménymag olaj olyan vitaminokban és fehérjékben gazdag, amelyek hatékony segítséget nyújthatnak a mindennapi bőrápolásban.

Kiszerelés: 100 ml

 

Információ
Gyógynövényes kozmetikumok
Rendelkezésre állás
48-72 óra
SALE
Nettó egységár: 0 Ft 0 Ft
Ár: 2.700 Ft 2.700 Ft
3.20 pont
Kosárba

Előállítás: hideg sajtolással

Összetétel, hatóanyagok: Béta-szitoszterol, vas, réz, sztearinsav, folsav, cink, E-vitamin, B1-, B2- és B3-vitamin, foszfor, kalcium, thymoquinone, palmitol, fehérjék, alkaloidok, keserűanyagok

 

Alkalmazás:

Arckrémek és testápolók alapanyagaként megelőzhetjük vele a pattanások kialakulását, hatékonyan segít az ekcéma, a seborrhea, a pikkelysömör, a bőr szárazsága és dehidratáltsága esetén is, táplálja, puhítja, és üdévé teszi a bőrt, visszaadva annak természetes vitalitását és egészségét. Antibakteriális és gombaölő hatásának köszönhetően a fekete köménymag olaját különböző körömproblémák esetén is használhatjuk, mindemellett a köröm erősítésére, a körömágybőr puhítására és a kéz bőrének szárazságára is alkalmazható. Hidratáló tulajdonságát nem csak bőrünkön hasznosíthatjuk, hajpakolásként erősítheti hajunkat, csökkentve a hajszárazságot és a töredezettséget, ápolttá, puhává és fényessé téve azt. Összetevői közt megtalálhatunk számos telítetlen zsírsavat, melynek köszönhetően a fekete köménymag olaj gyulladáscsökkentő hatással bír. Így bőrsérülések, kisebb gyulladások, reumatikus fájdalmak esetén is alkalmazhatjuk közvetlenül az érintett területen, akár napi több alkalommal is, illetve készíthetünk belőle masszázskrémet, melyet húzódások, ideggyulladások esetén használhatunk.  Gyulladáscsökkentő hatásának és természetes antihisztamin jellegének köszönhetően allergiás panaszok esetén is alkalmazható, inhalálásra vagy közvetlenül az érintett bőrfelületre kenve.

  • arckrémek, testápolók összetevőjeként
  • masszázsolajok, masszázskrémek összetevőjeként
  • hidratáló fürdőolaj készítéséhez
  • hajpakolás készítésére
  • körömápolásra
  • seborrhoeás bőr ápolására
  • inhalálásra
  • pattanások és aknék kezelésére