TELEFONOS SEGÍTSÉG

KISZÁLLÍTÁS

Kérdése van?

Küldés Mégsem
A kérdést továbbítottuk
Küldjön üzenetet!
Vissza
Market7

Himalayan Goji Berry kivonat + ajándék könyv (Akció - 80%)

10035

Közeli lejárat! 2019.09.30

Goji Berry kivonatot, acerola C-vitamint és Szelént tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

+ ajándék: Ningxia Wolfberry: A tökéletes táplálék című könyv

90 tabletta

Információ
Akciós termékek
Rendelkezésre állás
24-48 óra
SALE
Nettó egységár: 0 Ft 0 Ft
Ár: 6.200 Ft 500 Ft
Kedvezmény: 92%
Megtakarítás: 0 Ft 5.700 Ft
2.00 pont
Kosárba

Goji Berry kivonatot, acerola C-vitamint és Szelént tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

+ ajándék: Ningxia Wolfberry: A tökéletes táplálék című könyv

A könyv külön is megvásárolható ide kattintva.

HIMALAYAN család terméke egy igazi antioxidáns komplex, mely étrend-kiegészítő, az értékes Goji Berry (Lycium Barbarum), Acerola C-vitamin és a Szelén jótékony hatásainak ötvözete. 

 

Honnan származik az értékes Goji Berry gyümölcs? 

A híresen zamatos és elragadóan édes ízű Goji gyümölcsöt már évezredek óta előszeretettel fogyasztják Ázsia számos részén. A Lícium termést a Tibeti Fennsík és Belső Mongólia között, a Ningxia síkságon, mindenféle vegyszertől mentesen termesztik és a legnagyobb gondossággal, kézzel szüretelik immár 2000 éve. 

 

Hogyan is fér több mint 4500 db Goji Berry egy dobozba zárva? 

Sok fogyasztó idegenkedik az étrend-kiegészítőnkben található kivonatoktól. Legtöbbször olyan okokból kifolyólag, hogy az adott extraktum nem természetes vagy már feldolgozott állapotú. Azonban bátran kijelenthetjük, hogy ezen kivonatok koncentrált formában tartalmazzák a növényekben található értékes anyagokat. Termékfejlesztési szakértők kiszámították, hogy Goji Berry táplálék-kiegészítő napi adagjában található gyümölcs kivonat hozzávetőlegesen 153 db Lícium gyümölcs elfogyasztásával egyenértékű.

 

Minek köszönheti készítményünk antioxidáns mivoltát? 

Az acerola gyömölcs egyre népszerűbbé válik természetes és egyszerre kimagasló C-vitamintartalmáról. Ezért készítményhez természetességét megőrizve és antioxidatív hatásának növelése érdekében acerola kivonatot adtak!

Milyen jótékony hatásai vannak a készítménynek? 

Immunrendszer és pajzsmirigy védelem: A készítmény az acerola C-vitamin és a szelén tartalmánál fogva hozzájárul az immunrendszer kiegyensúlyozott működéséhez. Szelén tartalma pedig a pajzsmirigy normál működésének támogatására hivatott. 

Antioxidáns hatás: Az oxidatív stressz, vagyis az antioxidánsok és szabad gyökök egyensúlyának megbomlása során a szabad gyökök túlsúlyba kerülnek, és komoly károkat okoznak a sejtrendszerben, ami idővel megingatja az egészséget. A készítményben lévő acerola C-vitamin és szelén hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. 

Köröm és bőr védelem: A készítményben található szelén elősegíti a haj és a köröm egészséges állapotának megőrzését. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, és ezen keresztül a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához. 
Hétköznapi védelem: Az acerola C-vitamin hozzájárul az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, illetve a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Összetevők:

Goji (Lycium barbarum) bogyó kivonat; emulgeálószer: mikrokristályos cellulóz; acerola (Malphighia glabra) gyümölcs kivonat; nátrium-szelenit 0,2%; csomósodásgátló anyagok: magnézium-sztearát, kolloid szilícium-dioxid.

Ajánlott napi adag: 

3X1 tabletta, Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! 

Fogyasztási javaslat: 

Ajánlott a terméket a napi főétkezések után bő folyadékkal beszedni.

 

Hatóanyag-tartalom a napi adagban (3 tabletta):

   Mennyiség  NRV*
 Goji Berry (Lycium barbarum) kivonat  2100 mg  -**
      ebből poliszacharidok  840 mg  -**
 Acerola kivonat  126 mg  -**
       ebből C-vitamin  21,42 mg  26,8%
 Szelén  165 μg  300%

*NRV: felnőttekre vonatkozó napi referencia érték
**: nincs meghatározva NRV érték

 

  • Szintetikus vegyszer-maradékoktól mentes (ilyen például a gyomirtó, talajfertőtlenítő szer).
  • Hozzáadott színező-, tartósító- és adalékanyagtól mentes.
  • Hozzáadott ízfokozóktól és állagjavítóktól mentes.
  • GMO-mentes (genetikailag módosított élelmiszer).
  • Kutatások szerint a BIO-élelmiszerek több vitamint, ásványi anyagot és egészségvédő másodlagos növényi anyagot tartalmaznak, mint a hagyományos mezőgazdaságból származóak.
  • Vásárlói tapasztalatok szerint a BIO-élelmiszer sokkal ízletesebb, mint a normál gazdálkodásból származó.

A Goji Berry-ről (Lycium barbarum, farkasbogyó, kínai ördögcérna, líciumgyümölcs)

A "Goji" név egyet jelent az elragadóan édes ízű, skarlátvörös bogyóval. Növénytanilag a burgonyafélék családjába tartozik, és Lycium barbarum-ként ismert. Ez a bogyó páratlanul gazdag természetes tápanyagokban, vitaminokban és ásványi anyagokban.

A gojit a Tibeti Fennsík és Belső-Mongólia között, a Ningxia síkságon termesztik vegyszerek nélkül, és kézzel szüretelik immár 2000 éve. A Himalájából lezúduló patakok a hatalmas Jangce folyóba torkollva érik el a Ningxia-síkságot, példátlan összetételű, ásványi anyagokban és más tápanyagokban dús vízzel táplálva a termőföldeket. Európába sokkal később jutottak el a hírek a farkasbogyóról, melyet azóta a természet multivitaminjaként emlegetnek.

Ningxia földművesei szerint az időjárás körülményei, a szélsőséges klíma, a rendkívül nagy hőingadozás (-20 és +40 fok között), az ásványi anyagokban gazdag, alkalikus termőfölddel együtt felelősek a bogyó egyedülálló tápértékéért. A goji bogyók betakarítása nagy munkával jár. A goji gyümölcsöt a vesszőn hagyják érlelődni, majd kézzel leszüretelik, öt napig szárítják a napon, ezt követően gondosan szétválogatják.

A Ningxia Autonóm Régióban élő Hui népcsoportban kiemelkedően magas a 100 év felettiek aránya. Lehet, hogy a rendszeresen fogyasztott goji gyümölcs egészségmegőrző hatóanyagai is közrejátszanak ebben.

Ha egy pillantást vetünk e kis gyümölcsbe, találunk benne:

  • 18 féle aminosavat; melyek szervezetünk fehérjéinek építéséhez nélkülözhetetlenek
  • természetes vitaminokat, ásványi anyagokat és egyéb egészségvédő tápanyagokat
  • L. B. poliszacharidokat, melyek antioxidáns tulajdonságuknak köszönhetően megakadályozzák a szabadgyökök terjedését (ezt számos, publikus kutatási eredmény támasztja alá)

A XXI. század szupertápláléka

Az amerikai szakirodalomban honosodott meg, és egyre terjed a szupertáplálék (superfood) kifejezés. Bolygónk legmagasabb tápanyag tartalommal rendelkező növényeit, gyümölcseit nevezzük szupertápláléknak. Ezek nagy mennyiségben tartalmaznak vitaminokat, ásványi anyagokat és egyéb létfontosságú tápanyagokat, melyeket ilyen magas koncentrációban sehol máshol nem találunk meg.
Nagyon fontos továbbá, hogy fogyasztásukkal nem tesszük ki szervezetünket mellékhatásoknak, hiszen a szupertáplálékok egyike sem tartalmaz az egészségre ártalmas összetevőket.

 

Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

 

Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.