TELEFONOS SEGÍTSÉG

KISZÁLLÍTÁS

Kérdése van?

Küldés Mégsem
A kérdést továbbítottuk
Küldjön üzenetet!
Vissza
Market7

TERMÉSZETES FEKETE KÖMÉNYMAGOLAJ 100 ml Natur Organic

9139

A feketekömény olajnak erőteljes fertőtlenítő hatása van. Egy 2003-ban publikált vizsgálat szerint bebizonyosodott a feketekömény olaj gombák és baktériumok elleni hatékonysága, például Candida albicans, bőrgomba, neurodermatitis esetén, de a pikkelysömörnél és hasnyálmirigy gyulladásnál is képes remek hatást gyakorolni.

100 ml

Információ
Olajok, Ecetek
Rendelkezésre állás
48-72 óra
SALE
Nettó egységár: 0 Ft 0 Ft
Ár: 4.055 Ft 4.055 Ft
4.30 pont
Kosárba


Figyelmeztetés
Gyermekeknek, vese- és máj betegeknek, illetve várandósság ideje alatt nem ajánlott használni!

Ajánlott napi 1. max 2. teáskanállal fogyasztani.

A feketekömény (Nigella sativa) titokzatos gyógyerejét évezredek óta használják a a földön élt legnagyobb gyógyíthatók"A feketekömény a halálon kívül minden betegséget gyógyíthat" Mohamed próféta. A feketekömény olaját a "fáraók aranyának" is nevezik.

Az egyiptomiak nagy becsben tartották. Tutenkhamon állítólag annyira el volt ragadtatva a feketeköménytől, hogy szolgáinak a drága olajból egy üvegre valót mindig maguknál kellett tartaniuk. Halála után egy egész amfora olajat helyeztek el a fáraó sírjában. A legendák szerint Kleopátra és Nofretete ennek az olajnak is köszönhette bársonyos, gyönyörű bőrét.

Hatásai:

- Csökkentheti a bronchitis és asztma tüneteit.
- Tágítja a hörgőket.
- Csökkentheti a por és pollenallergia tünetét.
- Kiváló váladékoldó és légzésjavító hatása is lehet.
- Csökkentheti a dohányosok reggeli köhögésrohamait
- Csillapíthatja a bőr , bél, és ízületek gyulladásos kórfolyamatait.
- Serkentheti az epe és a máj működését, mivel jól bontja a zsírt és az alkoholt.
- Jó hatással lehet a hasnyálmirigy munkájára is.
- Gombás megbetegedések (Candida albicans), pikkelysömör, neurodermatitis: a feketekömény-olaj hatásos szer gomba és baktériumok ellen, továbbá egyedülálló vírusölő tulajdonsággal rendelkezik.
- Reuma: a feketekömény olaj a kezelési intézkedéseket kedvezően befolyásolja, mivel helyi gyulladás gátló hatása van, és a bél bakteriális és gombás megterheltségét is csökkenti, stabilizálja.
- Meghűléses betegségek: a náthát, a köhögést és az influenzás fertőzéseket gyorsabban legyőzi, ill. erősebb immunrendszernél fel sem lépnek ezek a betegségek.
- A belek nyálkahártyája is számos kedvezőtlen hatásnak lehet kitéve, agresszív baktériumok, gombák és paraziták szaporodhatnak el - fokozva ezzel az erjedési, rothadási folyamatokat. A feketekömény hatóanyagai kontrollálják a rothasztó folyamatokat, ezáltal csökkenthetik a gázképződést, bélpuffadás tüneteit, egyúttal szélhajtó tulajdonságaival segítheti a kínzó feszülési tünetek rendeződését.

Kapcsolódó termékek