Cikkek

Gratulálunk! 2019.04.08.

A márciusi születésnapi nyereményjáték győztese: Andrikó Imréné         Gratulálunk!

Ez a téma minden fiús anyuka számára elkerülhetetlen és mindamellett baromi fontos.  Én erre csak akkor jöttem rá, mikor megszületett a fiam....

Kifogyhatatlan tápanyagforrás! Magas ásványianyag és és fehérjetartalmú energizáló vitaminkomplex. Tejképzést serkentő hatása miatt kismamáknak kifejezetten ajánlott.

Klimax tünetei, nőgyógyászati problémák.

Manapság egyre divatosabbak az affiliate programok, régebben ezeket unilevel mlm rendszereknek hívták. 

Lépcsőzéskor fáj a térde? 

A Mobilisan kapszula olyan hatóanyagokat tartalmaz, melyek elősegítik a megkopott porcfelszínek regenerálódását és visszaállítják az ízületi folyadék kenőképességét. 

Mosogatószerek • Öblítők • Mosóporok

Foszfátmentes Klórmentes Parabénmentes Biológiailag lebomló

Mostmár közel 1 éve forgalmazzuk a Bertha Medical termékeket, amiket egyre többen keresnek nálunk. Ebben a cikkben a szeretnék egy átfogó képet nyújtani a termékekről és egy kis információt is megosztani a Professzor úrról.

Az Aloe Vera növényt mindenki ismeri, a spirulina egy különleges alga, természetes és könnyen emészthető teljes értékű fehérjeforrás.
A SpiruVera napi adagja 3x1 kapszula, ami kb. 15 dkg hús elfogyasztásával ér fel!

Teszteltük a Green Shield nedves tisztítókendőket! Nekünk bevált!

Az elégtelen kalcium-szinttel összefüggő népbetegség, a csontritkulás (osteoporosis) ellen nyújt hathatós védelmet az Osteosan tabletta.

A Fitness gél általánosan bevált az idősebbek reumatikus panaszainak enyhítésére, illetve a sportolók és a nehéz fizikai munkát végzők ízületi- és izomfájdalmainak csökkentésére. Gyógymasszázshoz is igen hatásos.