TELEFONOS SEGÍTSÉG

KISZÁLLÍTÁS

Kérdése van?

Küldés Mégsem
A kérdést továbbítottuk
Küldjön üzenetet!
Vissza
Family Business

Family Rost kávé 200gr

704

Family Rost kávé 200gr
 

Family Rost Kávé, ami formában tart! 100%-os arabica instant kávé megkoronázva a zöldkávé lendületével és a nélkülözhetetlen rostok védelmével.

Információ
Kávék
Rendelkezésre állás
24-48 óra
SALE
Nettó egységár: 0 Ft 0 Ft
Ár: 4.150 Ft 4.150 Ft
9.80 pont
Kosárba

• Magas rosttartamú
• Zöldkávé kivonattal
• A koffein felfrissíti és energiát ad a mozgáshoz, a napi teendőkhöz
• Az élelmi rostok segítik az emésztést, szervezete gyorsabban feldolgozza a bevitt kalória mennyiséget
• A zöld kávéból kinyert klorogénsav felgyorsítja az anyagcseréjét, csökkenti a raktározást, és ezzel gátolja a zsírréteg kialakulását
• A rostok lassítják a szőlőcukor felszívódását, ezért a vércukorszintje kevésbé ingadozik, ami hasznos, ha Ön fogyókúrázik vagy cukorbeteg
• A rostok csökkentik a koleszterinszintet, így Ön kivédheti a szívbetegségeket

 

A Fibersol2 - élelmi rost – egy 90%-os minimális szárazanyag-tartalom alapján oldható élelmi rost, amely könnyen oldódik vízben, íztelen, tört fehér por és nem befolyásolja a hő (így fel lehet használni főzéshez, sütéshez), és az egyik leggazdaságosabb rostforrás. Az élelmi rost vagy más nevén “nyerstáplálék” megnevezés a növények ehető részét takarja, mely nem tud megemésztődni, illetve felszívódni a vékonybélben, így érintetlenül halad tovább a vastagbélbe. Ide tartoznak a poliszacharidok, melyek nem keményítők (cellulóz, hemicellulóz, gumik, pektinek), oligoszacharidok (mint inulin), lignin, valamint a növényekhez kapcsolódó anyagok (mint a vaxok, szuberin).

 

Az étkezési rostokat oldhatóságuk és táplálkozás-élettani viselkedésük szerint két csoportra osztjuk: Vízben oldhatatlan (cellulóz, hemicellulóz, lignin) és vízoldékony (pektin, növényi gumik és gyanták) rostok.
A rostok jótékony hatásai
• Tisztítják a vastagbelet, eltávolítják a méreganyagokat
• Lassítják a szénhidrátok felszívódását a bélből, ezáltal mérséklik a vércukorszint emelkedését
• Csökkenthetik a koleszterinszintet
• A gyomorban megduzzadva teltségérzetet okoznak, így csökkentik az étvágyat
• Biztosítják a napi székletürítést, megfelelő mennyiségű folyadékbevitellel (1,5 - 2,5l/nap) együtt megakadályozzák a székrekedést
• Egy részük prebiotikus hatású

 

Zöldkávé
A zöld kávébab a nevét természetesen a színéről kapta, a formája pedig hasonlít barna megfelelőjéhez, csak sokkal egészségesebb nála. Az ízletes kávé élvezete mellett zsírégető és antioxidáns hatása van, csökkenti az éhségérzetet és energikus lesz tőle egész nap, anélkül, hogy megdobogtatná a szívét. A zöldkávé a koffeintartalmának köszönhetően felfrissít, élénkít, aktivizál, pedig a benne található koffein nem ugyanaz, mint ami a feketekávéban található. A fekete kávé más összetételű koffeintartalma csak rövidtávra és hirtelen aktivizálja a szervezetet, a zöld kávéban található koffein azonban lassan és hosszabb időre éri el ugyanezt a hatást.

 

A zöldkávé fogyasztó tulajdonságai
A zöldkávé fogyasztó hatását egy olyan antioxidánsnak tulajdonítják, ami nagy koncentrációban található meg ebben az anyagban. Ez az antioxidáns a klorogénsav, amiről a kutatók bebizonyították, hogy gátolja a glükóz felszívódását a vékonybélben, valamint megakadályozza, hogy nagy mennyisége glükóz szívódjon fel a májból. E tulajdonságainak köszönhetően a klorogénsav csökkenti a glükóz mennyiségét a véráramban, így a szervezet kénytelen felhasználni zsírraktárait, vagyis a testzsír mennyisége jelentősen lecsökken.
A kutatások bizonyították, hogy a zöldkávé rendszeres fogyasztásával 12 hét alatt a testsúly 10%-a elveszíthető, ennek a kivonatnak semmilyen mellékhatása sincs. A zöldkávé kivonat koffeinmentes és semmilyen negatív hatást nem produkál a szervezetben.