TELEFONOS SEGÍTSÉG

KISZÁLLÍTÁS

Kérdése van?

Küldés Mégsem
A kérdést továbbítottuk
Küldjön üzenetet!
Vissza
Market7

Dr. Theiss Lándzsás útifű jó éjszakát 100ml

10019

Folyékony étrend-kiegészítő. Lándzsás útifű-, kakukkfű-, kamilla-, citromfű-kivonatot és C-vitamint tartalmazó folyékony étrend-kiegészítő. Gyógynövény tartalma jótékony hatású a torokra és hozzájárul a pihentető alváshoz. Használata este ajánlott.

Információ
Egészség és Wellness
Rendelkezésre állás
24-48 óra
SALE
Nettó egységár: 0 Ft 0 Ft
Ár: 2.935 Ft 2.935 Ft
2.40 pont
Kosárba

Felnőttek és 3 éves kor felettiek számára alkalmazható. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Alkoholt nem tartalmaz.

A készítményben lévő lándzsás útifű-kivonat hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének megőrzéséhez, míg a további gyógynövénytartalom (citromfű és kamilla) elősegítheti az éjszakai nyugalmat.

Jó ízű segítség az őszi-téli meghűléses időszakban.

Alkoholmentes, hozzáadott cukrot nem tartalmaz.

Adagolás: Esténként felnőtteknek és serdülőknek (14 év felett): 15 ml; iskolás gyermekeknek (7-14 év): 5 ml; kisgyermekeknek (3-6 év) 2,5 ml. Adagolópohár mellékelve. A készítmény jó ízű, ezért hígítás nélkül is fogyasztható.

Összetevők: Stabilizátor: szorbit-, maltitszirup, víz, lándzsás útifű-kivonat (4,5%), kakukkfű-kivonat (0,3%), kamilla-kivonat (0,3%), sűrítőanyag: xantángumi; glicerin, L-aszkorbinsav, tartósítószer: kálium-szorbát; aroma, citromfű-kivonat (0,05 %), maltodextrin.

 

Figyelmeztetés: Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! A készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.