TELEFONOS SEGÍTSÉG
KISZÁLLÍTÁS
Kérdése van?
A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér vagy más péktermék sütés utáni magasságát.
Információ
	        	Magvak, Lisztek, Őrlemények
	        
		Rendelkezésre állás
                
                    48-72 óra                
            
         
						
						Nettó egységár:
						0 Ft
						0 Ft
					
						
									
						Ár:
						1.140 Ft
						1.140 Ft
					
						
				                                    
                        1.10 pont
                    
								A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. Mivel a teljes kiőrlésű lisztek sikértartalma alacsony, emiatt érdemes sütéskor sikért adni a tésztához.
A búzasikérből búzahús (szejtán) is készíthető megfelelően fűszerezve. Rántva, vagy sütve a húshoz hasonló állagú és ízű feltétet kapunk. Felhasználása: búzahús (szejtán) készítéséhez
Tápanyagtartalom 100g termékben:
Energia: 1619kJ/ 382kcal
Fehérje: 77,8g
Szénhidrát: 12,2g
Zsír: 2,4g
 
					 
 
            				 
             
             
            














