TELEFONOS SEGÍTSÉG

KISZÁLLÍTÁS

Kérdése van?

Küldés Mégsem
A kérdést továbbítottuk
Küldjön üzenetet!
Vissza
Market7

ATAISZ BÚZASIKÉR, 200 g

9203

A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér vagy más péktermék sütés utáni magasságát.

Információ
Magvak, Lisztek, Őrlemények
Rendelkezésre állás
48-72 óra
SALE
Nettó egységár: 0 Ft 0 Ft
Ár: 1.140 Ft 1.140 Ft
1.10 pont
Kosárba

A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. Mivel a teljes kiőrlésű lisztek sikértartalma alacsony, emiatt érdemes sütéskor sikért adni a tésztához.

A búzasikérből búzahús (szejtán) is készíthető megfelelően fűszerezve. Rántva, vagy sütve a húshoz hasonló állagú és ízű feltétet kapunk. Felhasználása: búzahús (szejtán) készítéséhez

Tápanyagtartalom 100g termékben:

Energia: 1619kJ/ 382kcal

Fehérje: 77,8g

Szénhidrát: 12,2g

Zsír: 2,4g