TELEFONOS SEGÍTSÉG

KISZÁLLÍTÁS

Kérdése van?

Küldés Mégsem
A kérdést továbbítottuk
Küldjön üzenetet!
Vissza
Market7

Tenmag perui kovaföld utántöltő 450 g

9657

94%-os SIO2 tartalmú étkezési minőségű perui kovaföld.

 

Információ
Hatóanyag, probléma szerint
Rendelkezésre állás
48-72 óra
SALE
Nettó egységár: 0 Ft 0 Ft
Ár: 4.555 Ft 4.555 Ft
5.20 pont
Kosárba

Perui kovaföld (300Gr.) - OETI szám: 17164/2015 - Tisztító és méregtelenítő hatékonyságával egyedülálló termék a piacon.

Megtisztítja a beleket, az ereket, a nyirokkeringést, a bőrt és minden egyes sejtünket.

A Perui kovaföld nem csodaszer! Az emberi szervezet a csoda, mely képes megújulni, ha tisztán, rendeltetésszerűen működik. Mindemellett, koncentrált mennyiségben tartalmazza szervezetünk egyik legfontosabb tápanyagát, a szilícium-dioxidot. A Perui kovaföld a legtisztább (94%) minőségű és a leghatékonyabb étkezési kovaföld a világon. Más kovaföldekkel ellentétben, egyedül a Perui kovaföld képes hatékonyan kivezetni a baktériumokat, vírusokat és nehézfémeket a szervezetből, pusztán a szerkezetéből adódóan.

Mi is az a Perui kovaföld? 

Egy teljes mértékben biztonságos, hozzáadott anyagoktól mentes, természetes szagtalan por. Valójában nem föld, hanem ősi kovamoszatok megkövesedett váza. A Perui kovaföld gazdag-, természetes forrása a szervezetünk számára hasznosítható szilícium-dioxidnak (SiO2), mely sejtjeink legfontosabb alkotóeleme. Bár puha pornak tűnik, de amint látható, a kovaföld valójában egy nagyon kemény henger, tele lyukakkal. Ez nagyon fontos, mert a milliónyi kovaföld henger keresztülutazván a vékony és vastagbélen, ledörzsöli a bélfalakat. A leghatékonyabb fizikai-mechanikai módon méregteleníti a szervezetet, így nincs semmiféle kémiai toxicitása, mindemellett 15 féle természetes ásványi anyagot tartalmaz, többek között magnézium, kalcium, szilícium-dioxid, nátrium, vas és sok nyomelemet is. Pl. titán, bór, mangán, réz, cirkónium.