TELEFONOS SEGÍTSÉG

KISZÁLLÍTÁS

Kérdése van?

Küldés Mégsem
A kérdést továbbítottuk
Küldjön üzenetet!
Vissza
Market7

SOLIO KENDERMAG OLAJ, 200ml

9252

Kesernyés ízű, semleges illatú olaj. Magas esszenciális zsírsavtartalma miatt a gyógyszeriparban és az egészséges táplálkozásban egyaránt fontos szerepe van. Az ipari kender levelében karotin, kalciummalát, magjában keserű és zsíros olaj, valamint lecitin, koleszterin és gyanta van.
 

Információ
Zsírok, Olajok
Rendelkezésre állás
48-72 óra
SALE
Nettó egységár: 0 Ft 0 Ft
Ár: 1.295 Ft 1.295 Ft
2.40 pont
Kosárba

Kesernyés ízű, semleges illatú olaj. Magas esszenciális zsírsavtartalma miatt a gyógyszeriparban és az egészséges táplálkozásban egyaránt fontos szerepe van.

Az ipari kender levelében karotin, kalciummalát, magjában keserű és zsíros olaj, valamint lecitin, koleszterin és gyanta van. A kender olaj bőrbetegségek: foltok, kiütések, viszketegség kezelésére is jó hatással van.

A kendermag jelentős mennyiségű niacint is tartalmaz, amely a B-vitamin komplex fontos tagja és igen aktív szerepet tölt be az idegrendszer működésében, az egészséges bőr-, nyelv- és emésztőtraktus szöveteinek fenntartásában, de a nemi hormonok szintéziséhez is elengedhetetlen.

Mivel az esszenciális zsírsavaknak kiemelkedően fontos szerepük van a bőr és más szövetek fiatalon tartásában, megakadályozza a bőr kiszáradását és kicserepesedését, pikkelyezettségét, így szóba jöhet kozmetikai készítményekben is.