TELEFONOS SEGÍTSÉG

KISZÁLLÍTÁS

Kérdése van?

Küldés Mégsem
A kérdést továbbítottuk
Küldjön üzenetet!
Vissza
Market7

A világ rák nélkül - A B17-vitamin története Edward G. Griffin

804

G. Edward Griffin bizonyítékok sorát tárja elénk, melyek azt igazolják, hogy a rák a skorbuthoz és a pellagrához hasonlóan egy hiánybetegség, melyet egy, a modern ember táplálékában nem található, létfontosságú vegyület hiánya súlyosbít. Ez a vegyület a B17-vitamin. A B17 rákterápiához használatos, tömény kivonatát Laetrile néven ismerik. Mindezt a konzervatív orvostudomány visszautasítja.

Információ
Piactér
Rendelkezésre állás
24-48 óra
SALE
Nettó egységár: 0 Ft 0 Ft
Ár: 2.755 Ft 725 Ft
Kedvezmény: 74%
Megtakarítás: 0 Ft 2.030 Ft
1.40 pont
Kosárba

G. Edward Griffin bizonyítékok sorát tárja elénk, melyek azt igazolják, hogy a rák a skorbuthoz és a pellagrához hasonlóan egy hiánybetegség, melyet egy, a modern ember táplálékában nem található, létfontosságú vegyület hiánya súlyosbít.

Ez a vegyület a B17-vitamin.

A B17 rákterápiához használatos, tömény kivonatát Laetrile néven ismerik. Mindezt a konzervatív orvostudomány visszautasítja. Az Egyesült Államok Táplálék és Gyógyszerhivatala (FDA), az Amerikai Orvosszövetség és az Amerikai Rákellenes Társaság szélhámosságnak és kuruzslásnak nevezte a B17-vitamin használatát.

Ennek ellenére egyértelmű bizonyítékok támasztják alá, hogy végre megtalálták a megoldást a rák rejtélyére. Hogy miért indított háborút a hagyományos orvostudomány ez ellen a gyógyszer nélküli terápia ellen? A szerző azt állítja, a válasz nem a tudományban, hanem a politikában keresendő, és a gyógyászat intézményrendszerét a kezükben tartó személyek rejtett gazdasági és hatalmi érdekei állnak mögötte.