TELEFONOS SEGÍTSÉG

KISZÁLLÍTÁS

Kérdése van?

Küldés Mégsem
A kérdést továbbítottuk
Küldjön üzenetet!
Vissza
Family Business

La Bohéme nem habzó borotvagél

3305

A La Boheme dinamikus, férfias illatú nem habzó borotva gél kényelmes, pontos borotválkozást biztosít. Elősegít a borotvapenge könnyebb csúszását, ezért megakadályozza a borotválkozás közbeni sérüléseket. Gyulladás csökkentő hatóanyaga csökkenti a bőr pírt. Aktívan hűsít, hidratál.

Információ
Arcápolás
Rendelkezésre állás
24-48 óra
SALE
Nettó egységár: 0 Ft 0 Ft
Ár: 0 Ft 0 Ft
2.50 pont
Kosárba

A La Boheme dinamikus, férfias illatú nem habzó borotva gél kényelmes, pontos borotválkozást biztosít. Elősegít a borotvapenge könnyebb csúszását, ezért megakadályozza a borotválkozás közbeni sérüléseket. Gyulladás csökkentő hatóanyaga csökkenti a bőr pírt. Aktívan hűsít, hidratál. Az avokádó olaj gazdag E- vitamin tartalma megakadályozza a bőr irritációját, A-, B-, C- és D-vitamin tartalma szerepet játszik a borotválkozás által igénybe vett arcbőr ápolásában. TEGOR Amid S 18 kondicionáló és ápoló hatású.

Kis helyet foglaló, praktikus csomagolása miatt különösen ajánlott utazások alkalmával.

1 flakon 20-25 borotválkozásra elegendő gélt tartalmaz! Borotválkozzon dinamikusan! Börsemleges pH.

Használata: Vékony rétegben, egyenletesen vigye fel a borotvagélt a megnedvesített arcbőrre, majd élvezze a könnyed borotválkozást. Próbálja ki a Soliteint Men's férfikozmetium család többi tagját is a Soliteint Men's hűsítő energizáló férfi arckrémet és az új La Boheme after shave balzsamot!

 

 

50 ml