NEW

TELEFONOS SEGÍTSÉG

KISZÁLLÍTÁS

Kérdése van?

Küldés Mégsem
A kérdést továbbítottuk
Küldjön üzenetet!
Vissza
Market7

Audreyval Fogyok! csomag

4991

5 termék egy csomagban:

  1. Weider Beauty Collagen 300g ízületvédő (eper-banán)
  2. Weider CLA Capsules 120 kapszula zsírégető
  3. Weider Premium Whey Protein Fehérjepor 500g
  4. Revita-Burn étrendkiegészítő
  5. SpiruVera étrend-kiegészítő + ajándék könyv

Most ajándék személyre szabott étrend! Csak az első 50 megrendelőnek!

Információ
Fogyás, edzés
Rendelkezésre állás
48-72 óra
SALE
Nettó egységár: 0 Ft 0 Ft
Ár: 0 Ft 0 Ft
74.90 pont

 

Bevezető akció: Bármelyik Audreyval fogyok csomag vagy minimum 2 termék rendelése esetén már kaptok egy ajándék személyre szabott étrendet, így most vágjatok bele, mert ennél olcsóbban sosem fogtok tudni hozzájutni.

 

 

A csoamg tartalma:

  1. Weider Beauty Collagen 300g ízületvédő (eper-banán)
  2. Weider CLA Capsules 120 kapszula zsírégető
  3. Weider Premium Whey Protein Fehérjepor 500g
  4. Revita-Burn étrendkiegészítő
  5. SpiruVera étrend-kiegészítő + ajándék könyv

 

Audreyval FOGYOK csomag - Az audreyvilaga.com ajánlásával

 

A fogyókúra alapszabálya: csináljuk okosan, vagy sehogy!

 

1. Weider Beauty Collagen 300g Izületvédő    

2. Weider CLA Capsules 120 kapszula zsírégető

3. Weider Premium Whey Protein Fehérjepor 500g

4. Revita-Burn étrendkiegészítő     

5. SpiruVera étrendkiegészítő

 

Azoknak, akiknek elsődleges céljuk a FOGYÁS, ezt a csomagot állítottam össze. 

 

A Weider termékeit választottam, mert aki kicsit is ért ehhez tudja, hogy Magyarországon a legjobb minőséget ők adják. 80 éve csúcsminőséget biztosítanak világszerte, a legrégebbi és legtapasztaltabb márka. 

Az Audreyval FOGYOK csomaghoz személyre szabott étrend jár, ami lehet például ilyen:

 

Hétfő

Reggeli előtt

1 adag Collagén 200 ml vízben feloldva, 

2 db CLA kapszula

Reggeli

4 db abonett                   2 db főtt tojás                 2 db paradicsom          30 g újhagyma

Tízórai

150 g alma                      1 pohár natúr joghurt               2 szelet puffasztott rizs

Ebéd

2 db CLA kapszula     150 g csirkemell        100 g édesburgonya párolt zöldség

Uzsonna

100 g csirkemell          30 g basmati rizs

Vacsora

1 adag fehérje (30g) 300 ml 1.5%-os tejben összeturmixolva + 2db Revita-burn kapszula

 

 

 

 

 

Hogy miért pont ezek a termékek? Mire is jók ezek? Mondom!:)

1. Kollagén:

A kollagén a bőr legjobb barátja, azonban fogyasztása csak nemrég vált divattá. A kollagén NEM egy csodaszer, hanem a szervezetünkben egyébként is megtalálható vázfehérje. Az egyetlen probléma az, hogy a testünk saját kollagén termelése egyrészt korlátozott mennyiségű, másrészt az életkor előrehaladtával ez is csökken - mint szinte minden másé is. A korlátozott és egyre csökkenő természetes előállítás miatt én mindenképpen javaslom a fogyasztását. Mire jó? 

Hidratálja a bőrt, ami rettenetesen fontos,  ha nem szeretnénk petyhüdt, ráncos bőrt. Kollagén bevitel szükséges, ha szeretnél szép, sima, fényes és rugalmas bőrt. Természetesen azzal, hogy javítja a bőr hidratáltságát és tápanyag-ellátottságát, eltünteti a pattanásokat, aknékat, csúnya bőrhibákat.

Azért raktam bele az Audreyval FOGYOK csomagba, mert amikor hirtelen kezdünk el fogyni (vagy éppen hízni), a bőrünk nincs felkészülve erre a folyamatra és megreped, csíkos lesz. Fogyásnál nem csak csíkos lesz, de még lógni  is fog, megereszkedik. A kollagén bevitelével elkerülhetjük ezt a nem kívánt következményt, mert adunk neki egy olyan feszességet, ami által tudja tartani a tempót a fogyással.

Ami nőknél még nagyon fontos, az a fránya narancsbőr. Nagyon undi, igaz? Kialakulása legnagyobb részt a helytelen táplálkozásnak köszönhető (szerepet játszik még a genetika, káros szokások, stb.) A narancsbőr (rendes nevén cellulit) nem más, mint a rácsos bőrszerkezetünkön kitüremkedő szemétláda zsírsejtek. A diéta kell ahhoz, hogy ezek a zsírsejtek eltűnjenek, a kollagén pedig ahhoz, hogy a bőrszerkezetünk megerősödjön, feszes szerkezetet biztosítson, amin semmi nem tud kitüremkedni. És voálá: kollagén jön, narancsbőr megy. 

Bárki megnézheti a piacon található termékek összetételeit, kötelező feltüntetni a fogyasztók számára. A Weider Beauty Kollagénje egyedülálló, innovatív. Hidrolizált hal kollagén van benne SkinAx összetevővel, ami egy teljesen új, még szabadalom alatt álló innovatív formula a még tökéletesebb hatás elérése érdekében. Létezik a kollagénnek por, folyékony és kapszulás változata is. A hatékonyság érdekében hialuronsav is található benne. Ez a kollagén por állagú, az íze nem a legfinomabb, de egy kis vízzel elkeverve könnyedén lecsúszik, és a felszívódást tekintve ez a legjobb!

 2. CLA:

A CLA a diétában olyan, mint az autón a tuning, a vásárlásnál a kuponok, a focimeccsen az ajándék tizenegyes,  első randin a 6 tonna smink… Iszonyat előnyre tudunk vele szert tenni. 

A CLA egy teljesen természetes és hatékony zsírégető. Elősegíti a test zsírcsökkenését, mert kb stoptáblával beleáll a zsírok arcába, csökkenti a zsírlerakódást a sejtekben, sőt, serkenti a zsírsejtek lebomlását is. 

A CLA az ember számára nélkülözhetetlen, de a szervezetünk nem tudja előállítani, így táplálékkal kell bejuttatnunk. A természetes CLA források többnyire állati eredetűek, pl.: marhahús, tej, tejtermékek. 

A fogyáshoz szükséges CLA mennyiség nincs meg a fogyáshoz szükséges diétában, viszont ha szeretnénk felturbózni a hatékonyságot és a látványt, mindenképpen javasolt a CLA fogyasztása diéta mellett. Ezzel K.O-t adunk a lerakódott és lerakódni készülő zsírnak.

 

3. Fehérje

A fehérje az egyik nélkülözhetetlen alaptápanyagunk, fehérje nélkül nincs élet. 

A fehérjét aminosavak építik fel. Csak akkor tud a szervezet fehérjét építeni, ha megvan hozzá az összes szükséges aminosav. A protein ( tejsavó fehérje) készítmények azért olyan szuperek, mert megvan bennük az összes olyan aminosav is, amit a szervezetünk például nem tud előállítani (ezeket esszenciális aminosavaknak hívjuk). 

A fogyáshoz összeállított diéta túlnyomó többségében fehérjét tartalmaz, illetve nyilván nagyobb arányban, mint szénhidrátot és zsírt. 

Azért kell a fogyáshoz fehérjepor, mert egyrészt mint mondtam alaptápanyag, másrészt kiválóan helyettesíthető vele egy-egy étkezés. Én a vacsora helyett szoktam berakni, mert kiválóan eltelít, nem kell éhesen lefeküdni és még az álmok is szebbek tőle:D

A fehérje edzéshez is elengedhetetlen, megfelelő mennyiségben kell lennie a szervezetünkben hogy tudjon belőle szép kis izmokat építeni.

A Weider fehérjéknél a magas minőség mellett a másik érv az, hogy minden íz nagyon nagyon finom! Senkitől soha nem hallottam még panaszt, sőt…:) Nekem vaníliás van itthon mindig, mert az pont olyan ízű, mint Anyukám madártejének a léje.

 

 

4. Revita-burn

A Revita-Burn egy szintén természetes hatóanyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. Azért raktam bele a csomagba, mert iszonyat jó összetevői vannak, amik tovább fokozzák a diéta hatékonyságát. Összetevői vitaminok, ásványi anyagok és enzimek: L-karnitin – Bromelin – Papain – Magnézium – L-arginin – U-vitamin – Cink – Zöldtea kivonat – Taurin – Jód 

Ezek együttes legfontosabb hatásai: elsősorban fokozzák az anyagcserét, segítik az emésztést és a méregtelenítést, elősegítik a szervezet kitisztulását, ami ugye elengedhetetlen a fogyáshoz.         

5. SpiruVera

A SpiruVera, spirulina tabletta egy CSODA!  De tényleg. Olyan étrendkiegészítő, ami tartalmazza kb a fél egészségünket! A kitűzött cél/ a program lezárásaként, szintentartáshoz raktam bele. Csodálatos immunerősítő, egészségmegőrző!

Összevetői:     

Bio minőségű indiai Spirulina kékalga van benne, ami természetes teljes értékű fehérjeforrás. A napi adagja kb. 15 dkg hús elfogyasztásával ér fel! A spirulina alga több vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, mint sok más élelmiszer együttvéve.

Vitaminok: B1, B2, B5, B6, B9, B12, A, E, C, PP; 

Ásványi anyagok: vas, jód, kalcium, nátrium,kálium, réz, magnézium, mangán, cink, foszfor, szelén, króm, vanádium.     

(olvassátok vissza az életmód menüpontban a tápanyagok című cikket, mi mindenre vannak hatással a vitaminok és ásványi anyagok)    

Ha most elkezdeném külön-külön megmagyarázni ezeknek a védőtápanyagoknak - így az alga kapszulának - egészségmegőrző hatását, akkor a büdös életben nem lenne vége ennek a cikknek. Így csak annyit írok, hogy ha valaki szedi a Spirut, akkor a feje búbjától egészen a lába ujjának a körméig hozzájárul ahhoz, hogy EGÉSZSÉGESEN működjön a szervezete!