Változások!

  • plusz jutalék  
  • kedvezmények
  • ajándék termékek

Cégünknél 2017. június 01-től a következő újdonságokat vezetjük be:
 

  1. A jutalék rendszerünk változatlan marad, de kiegészül azzal, hogy aki eléri a 3%-os szinthez tartozó forgalmat saját és csoport forgalmával halmozottan (ami 300 pont) fixen 3%-os marad, ez azt jelenti ha aktív vásárlása van tehát 25 pontot vásárol az adott hónapban mindig kap jutalékot.

    Amikor a tag eléri halmozottan (időkorlátozás nélkül) a 300 pontot jeleznie kell az FB Központnak, akkor fixen beállítjuk 3%-ra. Amennyiben a tag nem jelzi akkor az ebből eredő károkért, elmaradt jutalékért a Family Business International Kft-t felelősség nem terheli.
     
  2. Megszűnik a 15%-os ár csak „tagi ár” és eladási ár lesz.    
    ÚJDONSÁG! 5% FIX ÁRRÉS MINDEN VÁSÁRLÁS UTÁN!
    Az aktív tagoknak minden közvetlen tag vásárlásai után bruttó 5% jutalék jár (ez mélységből is kapható ha a vásárló és köztem nincs aktív tag). Ezen jutalék a Market7 webáruházban megvásárolt összes termék után is jár.
     
  3. 100 pontonként járó bruttó 500 Ft megszűnik, helyette 100 pontonként ingyenes termék vagy kedvezményes vásárlást kapnak a teljesítők. Ezen kedvezményeket a teljesítést  követő hónapban vehetik igénybe. Ezen termékek listáját mindig hó elején a honlapon megtekinthetik, (vagy érdeklődni lehet a Központban), ami az eddigi bruttó 500 forintnál jóval többet fog érni.
     
  4. Az első három felsorolt lehetőség bármilyen rendelésnél él legyen az telefonon, webáruházon keresztül vagy e-mailben leadva.
     
  5. Egy új lehetőség a pontgyűjtés ami csak a Market 7 webáruházon keresztül érvényesíthető, mert ott kezeli majd a program. Ez a pontgyűjtő azt jelenti, hogy az ott történő saját vásárlásaim pontjait gyűjti, amiket be lehet váltani ingyenes termékre vagy kedvezményes termék vásárlására. Ennek igénybevételekor csökken a gyűjtőpont.

    Pl: ha  van 250 pontom több hónap alatt és 1 jégbalzsam 150 pontba kerül és én azt kérem akkor a  gyűjtő pontom lecsökken 100 pontra. Az ingyenesen vagy kedvezményesen elvihető termékek listája fenn lesz honlapunkon, de a Központnál is lehet érdeklődni.

 
Itt a market7 webáruházban több ezer termék található ami az egészséghez kapcsolódik.
A www.market7.hu oldalra a belépés a Family Business (www.family-business.hu) oldalon regisztrált e-mail címmel és a jelszóval lehet, ha nem tudja jelszavát kérhet jelszóemlékeztetőt, illetve az info@market7.hu címen kérhet segítséget.

A csomagküldési díjszabás is megváltozik 2017.06.01-től, részletek itt.

 

Üdvözlettel:
Borcsányi Péter
Family Business International Kft.

market7 » smart shopping «