TELEFONOS SEGÍTSÉG

KISZÁLLÍTÁS

Kérdése van?

Küldés Mégsem
A kérdést továbbítottuk
Küldjön üzenetet!
Vissza
Family Business

Sigfrid-Wasser Gerániumos testápoló pikkelysömörre

3561

Sigfrid-Wasser Gerániumos testápoló pikkelysömörre • Sigfrid Essence - Healthy and Bright – Body Lotion
200 ml

A Healthy and Bright gerániumos bőrvédő testápolóban megtalálható minden amire szügsége van a mindennapi testápoláshoz, plusz aminosavakat tartalmaz, ami segít a bőr egészséges állapotának a megtartásában.

A Sigfrid-Wasser® bőrvédő testápoló aktív összetevői táplálják, nyugtatják, hidratálják és óvják még a legszárazabb bőrt is, elősegítik a faggyúmirigyek optimális működését. Mindennapi használatával bőre bársonyosan lággyá és selymessé válik. Minden bőrtípus számára kiváló, pillanatok alatt beszívódik, így egész családja kedvence lesz.

Megújult csomagolás - változatlan tartalom!

Információ
Testápolás
Rendelkezésre állás
24-48 óra
SALE
Nettó egységár: 0 Ft 0 Ft
Ár: 4.965 Ft 4.965 Ft
13.00 pont
Kosárba

Sigfrid Essence - natúrkozmetikum

A psoriasis (pikkelysömör) ismeretlen erdetű bőrbetegség. Közös jellemzője a különféle helyeken történő megjelenésének a kiújuló, a bőrből éles szegéllyel kiemelkedő, piros alapzaton ülő, ezüstös színú hámmegvastagodás.

A testápoló használatával a psoriazisos elváltozások megjelenésének esélyét csökkentheti.

A Sigfrid-Wasser® bőrvédő testápoló egyik legfontosabb összetevői az aminosavak, melyelk elengedhetetlenek a szervezet megfelelő működéséhez.

 
Szervezetünk fehérjéit 20 aminosav építi fel. (ezeken kívül is vannak aminosavak pl: Tiroxin, Ornitin, Taurin, melyek funkcióval rendelkeznek a szervezetben).
 
A húsz fehérjeépítő aminosav közül tizenegyet képes előállítani maga az emberi test, míg a másik kilencet (melyeket alapvető, vagy esszenciális aminosavaknak nevezünk) a táplálékkal kell bevinnünk.
 
Esszenciális aminosavak: metionin, treonin, lizin, izoleucin, valin, leucin, fenil-alanin, triptofán. A hisztidin félig tekinthető esszenciálisnak, mert a szervezetnek nem minden esetben van szüksége külső forrásra az előállításához.

Nem esszenciális aminosavak: arginin, alanin, aszparagin, aszparaginsav, cisztein, glutamin, glutaminsav, glicin, prolin, szerin, és a tirozin.

Az aminosavaknak ez a csoportosítása azonban nem a fontosságukat tükrözi, hiszen mind a húszra nagy szüksége van a szervezetünknek.

 

Használata:

Fürdés után masszírozzon kellő mennyiségű krémet finom mozdulatokkal a megtisztított és száraz bőrbe, hogy a Sigfrid-Wasser natur bőrvédő testápoló hatását optimálisan kifejthesse. Minden bőrtípusra

A Geránium olaj:

  • tónusjavító, összehúzó hatású,
  • hegesítő, enyhén gyulladásgátló,
  • derüssé, ragyogóvá teszi a bőrt,
  • elősegíti a hámképzést,
  • fertőzésgátló, baktériumölő, gombaölő hatású

 

Figyelmeztetések:

Közvetlen napozáshoz, szoláriumozás előtt ne használja. Amennyiben a használata közben bármiféle problémát észlel, hagyja abba a krém használatát és forduljon szakorvoshoz! Gyermekek elől elzárandó! Tárolás: szobahőmérsékleten.

 

Mennyiség: 200ml