Ismerd meg: Osteosan - a csontjaink egészségéért

Az elégtelen kalcium-szinttel összefüggő népbetegség, a csontritkulás (osteoporosis) ellen nyújt hathatós védelmet az Osteosan tabletta.

Az elégtelen kalcium-szinttel összefüggő népbetegség, a csontritkulás (osteoporosis) ellen nyújt hathatós védelmet az Osteosan tabletta. 

  • fogyasztása 30 év felett mindenkinek ajánlott
  • D3-, C-, B6-, K1- és E-vitamint tartalmaz a Magnézium és Kalcium mellett 
  • a változókorban és utána is szedése kiemelten javasolt
  • Kedvező ár

 

A csontsűrűség (a csontrendszer ásványi anyag tartalmának foka) úgy 25-30 éves korunkig növekszik, majd elkezd csökkeni.

A csontritkulás a csonttömeg csökkenését jelenti, melynek hatására a csont porózussá és törékennyé válik. Csontjaink állandó változáson (leépülés-felépülés) mennek keresztül. A csontsűrűség (a csontrendszer ásványi anyag tartalmának foka) úgy 25-30 éves korunkig növekszik, majd elkezd csökkeni. A csontritkulás akkor következik be, amikor a lebomlás nagyobb mértékű, mint a felépülés. Ennek eredményeként válik a csont rideggé és törékennyé. Épp a fenti okok miatt hangsúlyozzák a szakemberek, hogy igen fontos az említett korig megszerezni a lehető legnagyobb mértékű ásványi anyag tartalékunkat. Ez egy olyan nyugdíjszámlához hasonlítható, amire csak 25-30 éves korig tudunk betenni, utána már csak kivenni lehet róla.

 

Tünetek: A betegség nem jár tünetekkel. A csontritkulás nem fáj, nem okoz semmilyen mozgásbeli változást. Az állapot következményeként bekövetkező törések is csak súlyosan csökkent csontsűrűség esetén jelentkeznek. Ennek megfelelően itt is a megelőzésre kell helyezni a hangsúlyt. Ezért fejlesztettük ki az Osteosan készítményt.

 

A csontritkulás (oszteoporózis) két fő okra vezethető vissza, mindkettő az elégtelen kalcium szinttel függ össze. Az egyik a változókoron túljutott nők esetében fellépő ösztrogén-hormon szint csökkenése, mely elősegíti a kalcium „kioldódását” a csontokból, a másik pedig a nem megfelelő kalcium bevitel. Az ösztrogénhiányos állapot kezelésére a Femenosan tabletta, a kalcium pótlásra pedig az Osteosan tabletta a megoldás. Az Osteosan kalcium mellett magnéziumot is tartalmaz, mivel a kalcium magnézium nélkül nem hasznosul kellőképpen. A készítményben található vitaminok (C, D3, K1, B6) fontos résztvevői a kalcium anyagcserének, jelenlétük optimalizálja a kalcium beépülését a csontokba.

 

Terméktapasztalatok:

"A nagyobbik lányomnak 12 évesen állapították meg a csontritkulást. Mi már mindent kipróbáltunk, mikor az Family Business-ben megjelent az Osteosan. Elkezdtük szedni, és két hónap alatt beépült a kalcium a csontjaiba. Régebben, ha elesett, mindig tört valamije. Ma már büszkén mondom mindenkinek, hogy 2 éve nincs törése!" Gusztonyi Melinda

"Kedves ismerősöm csontritkulásban szenved és nem akart gyógyszert szedni. Ajánlottam neki a termékünket, három éve szedi kisebb szünetekkel. Télen egy hatalmasat esett, de hála Istennek semmije nem tört el. Az orvos aki megvizsgálta kérdezte is tőle, hogy mit szed? Annyit mondott,hogy szedje tovább, amit eddig, mert biztosan használ ha semmije nem törött el ekkora esésnél. Én is amióta szedem, nem fájnak a lábaim. Férjemmel is szedetem kúraszerűen, neki mindig görcsölt a lába. Elmúlt. Bátran ajánljátok!!!" Gréczi Józsefné

"Én évente 2-3 dobozzal szoktam bevenni belőle, amikor úgy érzem, a lábujjaim mintha kissé zsiborognának. Néhány éve voltam csontsűrűség vizsgálaton. Nagyon jó volt az eredmény. Nem is volt még semmilyen törésem, pedig nem mostanában születtem. Jó szívvel ajánlom mindenkinek megelőzésre is. Köszönet érte azoknak akiket illet." Sántha Imréné