TELEFONOS SEGÍTSÉG

KISZÁLLÍTÁS

Kérdése van?

Küldés Mégsem
A kérdést továbbítottuk
Küldjön üzenetet!
Vissza
Market7

SWANSON GOJI BERRY KAPSZULA 500MG, 60 db

10038

Az ázsiai emberek a jó közérzet, a magas életkor és a vitalitás gyümölcsének tartják. A goji a világon a második legnagyobb mennyiségű C-vitamint tartalmazó gyümölcs. A goji bogyó gazdag forrása a B1-, B2-, B6-, C- és E-vitaminnak, ásványi anyagoknak is. A goji berry többféle néven is ismert: Goji berry, Wolfberry, Lícium (Lycium) gyümölcs.

Információ
Akciós termékek
Rendelkezésre állás
48-72 óra
SALE
Nettó egységár: 0 Ft 0 Ft
Ár: 4.075 Ft 4.075 Ft
5.40 pont
Kosárba

Az ázsiai emberek a jó közérzet, a magas életkor és a vitalitás gyümölcsének tartják.

A goji a világon a második legnagyobb mennyiségű C-vitamint tartalmazó gyümölcs.

A goji bogyó gazdag forrása a B1-, B2-, B6-, C- és E-vitaminnak, ásványi anyagoknak is. A goji berry többféle néven is ismert: Goji berry, Wolfberry, Lícium (Lycium) gyümölcs, Farkasbogyó, közönséges ördögcérna.

A Goji bogyót farkasbogyónak is hívják, és már évezredek óta termesztik a Himalája völgyeiben.

A tradicionális kínai népi gyógyászat számos betegség gyógyítására használja mind a mai napig. A lícium az egyik legerősebb természetes antioxidáns gyümölcs, ORAC értéke (antioxidáns tartalma) 27-szerese a vörös szőlő és 6-szorosa a földi szeder ORAC értékének! Méltán érdemelte ki a superfood: „szupertápanyag” elnevezést.

 

Mennyisége: 60db kapszula

 

Honnan származik az értékes Goji Berry gyümölcs? 

A híresen zamatos és elragadóan édes ízű Goji gyümölcsöt már évezredek óta előszeretettel fogyasztják Ázsia számos részén. A Lícium termést a Tibeti Fennsík és Belső Mongólia között, a Ningxia síkságon, mindenféle vegyszertől mentesen termesztik és a legnagyobb gondossággal, kézzel szüretelik immár 2000 éve.