NEW

TELEFONOS SEGÍTSÉG

KISZÁLLÍTÁS

Kérdése van?

Küldés Mégsem
A kérdést továbbítottuk
Küldjön üzenetet!
Vissza
Market7

Herbex bodorrózsa tea 25x1,2g • 30g

10199

 

A bodorrózsa levél teája légúti huruttal, torokfájással, köhögéssel, náthával járó vírusos és bakteriális betegségek esetén mérsékelheti a tüneteket, növelheti a szervezet betegségekkel szembeni ellenállóképességét. Enyhe összehúzó, fertőtlenítő hatású.

Információ
VÉDEKEZZÜNK
Rendelkezésre állás
48-72 óra
SALE
Nettó egységár: 0 Ft 0 Ft
Ár: 850 Ft 850 Ft
0.80 pont
Kosárba

Vizsgálatok szerint a cistustea hússzor erősebb antioxidatív potenciállal rendelkezik, mint a C- és az E-vitamin. Eddig a vörösbort és a zöld teát gondolták polifenolban a leggazdagabbnak. A zöld teában a cistusteához képest csak egyharmadnyi vitaminszerű anyag van jelen. A polifenolok olyan csersavvegyületek, amelyek körülveszik és megkötik a baktériumokat, vírusokat és nehézfémeket, hogy azok ne tudjanak benyomulni a sejtekbe. A betegség enyhül vagy nem is tör ki. A cistusban található polifenolok így képesek a szív- és érrendszert stabilizálni, az immunrendszert erősíteni és a sejtanyagcserét védeni. Bámulatos a cistustea antibakteriális és antivirális hatása. A baktériumok mellett a cistus leküzdi a gombákat és a vírusokat is, így a gyomor-bélbetegségeknek, a nemi betegségeknek, a köröm és a nyálkahártya megbetegedéseinek nincs esélyük. A cistus gyulladásgátló hatású, és csillapítja a viszketést is.

A cistustea / bodorrózsa tea alkalmazási területei

A cistusteát főleg influenzánál és megfázásoknál alkalmazzák. Nyákoldó hatású köhögésnél és hörghurutnál, semlegesíti a szabad gyököket, növeli az immunvédelmet, reumás betegségeknél gyulladáscsökkentő, serkenti az idegrendszert és salaktalanít. Külsőleg alkalmazva javítja a bőrképet és megfékezi a bőr öregedési folyamatát. Az egészségre gyakorolt bizonyítottan pozitív hatásain kívül a cistustea jó szomjoltó és ízletes is. Nyugodtan ihatjuk nagyobb mennyiségben is bármely napszakban, mézhez enyhén hasonlító íze miatt a gyerekek is szeretni fogják.

A bodorrózsa tea megelőzheti a gyulladásokat, méregtelenítő hatású lehet, védhet a fertőzéstől.

Figyelmeztetés:
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépjük túl.
Kisgyermekeknek valamint terhes nőknek és szoptatós anyáknak nem ajánljuk!

Elkészítése:
1 filter tasakot leforrázunk 250ml vízzel, majd 10 percig állni hagyjuk.

Adagolás:
2x naponta 1 filter tasakot