TELEFONOS SEGÍTSÉG

KISZÁLLÍTÁS

Kérdése van?

Küldés Mégsem
A kérdést továbbítottuk
Küldjön üzenetet!
Vissza
Market7

A Szervmanók titokzatos világa - Szabó Edina

810

Mesés történetek a testünkről kicsiknek és nagyoknak

Információ
Áruház
Rendelkezésre állás
24-48 óra
SALE
Nettó egységár: 0 Ft 0 Ft
Ár: 1.990 Ft 795 Ft
Kedvezmény: 60%
Megtakarítás: 0 Ft 1.195 Ft
1.50 pont
Kosárba

Egy mesekönyv nem csak gyerekeknek! A könyvecskében meseszerű történeteken keresztül ismerheted meg a tested, annak működését, egy kicsit másképp, mint ahogyan eddig tanultad, vagy gondoltad.

A Szervmanók egy boldog, vidám család, akik fontos feladatokat látnak el a testünkben, hogy mi egészségesen élhessünk. Mindannyian érdekes személyiségek, s ha minden jól megy körülöttük, akkor Te is vidám, egészséges vagy. De van úgy, hogy a Szervmanók napja sem tökéletes. Ilyenkor aztán legyengülnek, elfáradnak. Viszont a könyvből megtudhatod, hogyan tudsz nekik segíteni, ha épp nincsenek jó passzban.

A Szervmanók megmutatják Neked, hol élnek a testedben, és olyan érdekességekre is fény derül, hogy melyik a kedvenc állatuk, vagy mi a kedvenc ételük. A bemutatkozást minden Szervmanó egy versikével zárja.

A Szervmanók mesés formában, játékosan, szinte észrevétlenül tanítják meg nekünk, hogyan vegyük kézbe a saját egészségünket. Meglátod, nem csak megkedveled őket, de hidd el, azáltal, hogy megismerkedsz velük, garantáltan más szemmel fogsz magadra tekinteni!

Óvodáskorúaknak és kisiskolásoknak ajánljuk elsősorban, de a kisebb és nagyobb testvérek és a szülők is élvezettel nézegethetik, olvasgathatják a könyvet. A meséket Kajor Éva akvarellel készített színes illusztrációi teszik még élvezetesebbé.