TELEFONOS SEGÍTSÉG

KISZÁLLÍTÁS

Kérdése van?

Küldés Mégsem
A kérdést továbbítottuk
Küldjön üzenetet!
Vissza
Family Business

Sigfrid-Wasser® sejttápláló arckrém

3557

Sigfrid-Wasser® sejttápláló arckrém
50 ml

A Sigfrid-Wasser® sejttápláló arckrém természetes hatóanyagok, szerves anyagok hozzáadásával készül (gyógynövények és aminosavak), ezért sejttápláló hatású.A Sigfrid-Wasser® sejttápláló arckrém frissíti, nyugtatja bőrét, kellemes közérzetet nyújt.

Információ
Gyógynövényes kozmetikumok
Rendelkezésre állás
24-48 óra
SALE
Nettó egységár: 0 Ft 0 Ft
Ár: 2.950 Ft 2.950 Ft
7.60 pont
Kosárba

Bőrünk folyamatosan negatív hatásoknak van kitéve (kémiai anyagok, sugárzás, stb.), melyek jelentős mértékben károsíthatják. Akkor lesz szép és egészséges, ha mindig hozzájut a szükséges tápanyagokhoz.

A Sigfrid-Wasser termékekben található aminosavak többsége esszenciális aminosav, szervezetünk nem képes őket előállítani. Ezek az aminosavak fontos szerepet töltenek be a szövetek regenerálódásában, az izmok anyagcseréjében. Védik a szöveteket a szabadgyököktől, segítenek megőrizni a bőr fiatalságát, rugalmasságát.

 

A Sigfrid-Wasser® sejttápláló arckrém természetes hatóanyagai:

 

A ligetszépe olaj (Oleum oneothera Biennis) rendkívül gazdag esszenciális telítetlen és többszörösen telítetlen zsírsavakban, az egyik legértékesebb Omega-6 zsírsavforrás . A növény, illetve annak alkotórészei bőrfiatalítóként hatnak. Olyan létfontosságú zsírsavakat tartalmaz, mint a linolsav(72%)és a gamma-linolsavak (9%), így ez a növény a biológiailag aktív F-vitamin leggazdagabb természetes forrásának tekinthető. A ligetszépeolaj ezért enyhítheti az enyhébb bőrbántalmakat, például a neurodermitiszt és a viszketést. Antioxidáns tulajdonságú, tehát semlegesíti a testünk számára káros szabadgyököket és gátolja keletkezésüket. Bőrfiatalító, gyulladás gátló, ekcéma és bőrallergia ellenes; kiválóan használható a csecsemőápolás terén is (ekcéma, pelenka-kiütés, sömör). Igen magas koncentrációban található benne az ún. GLA zsírsav, mely gyógyító hatással rendelkezik.
Az olívaolaj a szervezet számára esszenciális, telítetlen zsírsavakat tartalmaz: linolsavat, linolénsavat és arachidonsavat (F-vitaminnak is nevezik ezeket a zsírsavakat). Az olívaolaj természetes antioxidánsai az A- ,D- , E-vitamin és a béta-karotin . Másodlagos növényi anyagai a polifenolok és a tokoferolok . Erősíti az izomsejteket és jó hatású reumás ízületi gyulladás esetén is. Segíti a fiatalos bőr megőrzését, regenerálja a sejteket, ápol és tonizál, gátolja a bőr öregedését, segíti a víz beépülését, hidratál, visszaadja a feszes, fiatalos, rugalmas bőr érzését. A bőrrel rokon komponenseinek köszönhetően könnyen felszívódik , hatékonyan és gyorsan fejti ki hatását a mélyebb rétegekben .

A sima, rugalmas bőr titka, hogy elegendő mennyiségű zsiradék álljon rendelkezésre. A száraz, hámló bőr egyik legjobb „gyógyszere” az olívaolaj .
Az olivában található esszenciális zsírsavak hatására sokkal kevesebb zsírt kell kiválasztani a pórusoknak, és könnyebbé válik a bőr öntisztulása.
Magas az E-vitamin tartalma, ezáltal gátolja a bőr öregedését, a ráncok kialakulását, elősegíti a hámsejtek képződését és a bőr megújulását.

A citrom olaj( Oleum citri) legfontosabb tulajdonságaiként a fertőtlenítő antimikrobiális és antivirális hatásai emelhetőek ki. Frissít és hűsít, tompítja a bőrviszketést. Serkenti a nyirokfolyadék áramlását, erősíti, felfrissíti a vénákat. Segítségével megelőzhető az izomláz. A bőrbe dörzsölt citromolaj pezsdítő, feszesítő, erősítő és bőrtisztító hatású, lassítja a bőr öregedését. Pattanások kezelésére is használható. Erősíti a szervezet védekezőképességét, elősegíti a herpesz vagy a szájfekélyek gyógyulását, segít a reuma, köszvény, ízületi gyulladás esetén. Feszesebbé teszi a szöveteket, puhítja, felfrissíti, kisimítja a bőrt. Főként a zsíros, faggyúmirigy-túlműködéses bőrre kiváló: megkönnyíti a pattanások eltüntetését.

A levendula olaj (Oleum lavandulae) antibakteriális , görcsoldó, gyulladáscsökkentő , nyugtató, keringésjavító, immunrendszer erősítő, fájdalomcsillapító és gombaölő hatású. Értékét a benne levő linalil-acetát tartalma fejezi ki (min. 35%). Gyorsítja a nehezen gyógyuló sebek javulását. Enyhíti az ekcémát , a gombás fertőzéseket. Megnyugtatja a gyulladt, megégett bőrt. Külsőleg használatos a reumás panaszok enyhítésére. Antimikrobiális tulajdonságának köszönhetően sebgyógyulások elősegítésére, fertőzéses bőrbántalmak és lábszárfekély, valamint rovarcsípések okozta viszketés enyhítésére alkalmazzák. Tisztítja, feszesíti a bőrt és serkenti a bőr anyagcseréjét.


Az eukaliptusz olaj (Oleum eucaliptus) 60-85%-a eukaliptolt (cineolt) tartalmaz a fajtától függően. A hagyományos orvoslásban sebkezelésre, sérült bőrfelületek ápolására használják. Az eukaliptusz illóolaja és annak fő alkotórésze az eukaliptol a bőrön keresztül gyorsan felszívódik, mozgásszervi betegségek és sportsérülések (izomfájdalmak, zúzódás , rándulás stb.) kezelésére külsőleg alkalmazható. Gyakran dörzsölik az illóolajat közvetlenül a mellkas és a hát bőrébe légzési nehézségek esetén. Antimikrobiális, antivirális,hűsítő, bőrvörösítő és gyulladáscsökkentő hatású. Elősegíti sejtjeink regenerálódását, fokozza a vérkeringést, ezáltal fiatalítja bőrünket és szabályozza a zsíranyagcseréjét.

A cink-oxid természetes fényvédő tulajdonságának köszönhetően ellenállóbbá teszi bőrünket a káros sugárzásokkal szemben. A sebgyógyulásnál a természetes regenerációs folyamat támogatására szolgál. A cink-oxid enyhén fertőtlenítő hatású, védőréteget képez a bőrön, ezáltal megvédi a külső hatásoktól, és lehetővé teszi a gyorsabb gyógyulást.