TELEFONOS SEGÍTSÉG

KISZÁLLÍTÁS

Kérdése van?

Küldés Mégsem
A kérdést továbbítottuk
Küldjön üzenetet!
Vissza
Market7

Aquares étrend-kiegészítő

9693

Flavonoidot és Antioxidánst tartalmazó étrend-kiegészítő.

 

Információ
Bertha Medical
Rendelkezésre állás
SALE
Nettó egységár: 0 Ft 0 Ft
Ár: 0 Ft 0 Ft
14.50 pont

Étrend-kiegészítő folyadékkapszula - Resveratrol hatóanyaggal. Az Aquares olyan egyedülálló étrendkiegészítő folyadékkapszula, amely 100%ban a szervezet energiáinak bevetése nélkül szívódik fel, mivel a gyomorban vízzel találkozva azonnal oldott állapotba kerül. Az Aquares olyan technológiával készül, amely lehetővé teszi, hogy a benne lévő Resveratrol hatóanyagot a szervezet változatlan molekulastruktúrában, de vízoldható formában vegye fel.

 

A resveratrol hatóanyag kiváló élettani hatásokkal rendelkezik, ezért került az utóbbi években egyre inkább az érdeklődés középpontjába. A világ különböző pontjain számos neves kutatóintézet foglalkozik a resveratrol farmakológiájával. Tekintettel arra, hogy a vízoldhatósága és felszívódása rossz, viszont zsírban jól oldódó molekula, Dr. Bertha András megalkotott egy olyan módszert, amivel a resveratrolt változatlan molekulastruktúrával vízoldható formában az Aquares készítménybe tudta vinni egy folyadékkapszulába. Ezáltal a hatóanyag felszívódása és hasznosulása sokkal jobb, mint a porkapszuláké.

A technológiai szabadalmat 2000. július 4-én elsőbbséggel jelentette be a feltaláló, Dr. Bertha András, amely a „Készítmény zsírban oldódó vitaminok bevitelére” címet kapta. Száma: P0002561 - PCT/HU01/00073 

 

Az AquaRes 100%-ban a szervezet energiáinak bevetése nélkül szívódik fel, mivel a gyomorban vízzel találkozva azonnal oldott állapotba kerül. A felhasznált resveratrol hatóanyag 99,9%-os és gyógyszerkönyvi minőségű.

 

Az alább felsoroltak a leggyakoribb területek, amelyekben jelentős eredményeket értek el a resveratrol-lal végzett kutatásokban:

Szív és érrendszeri megbetegedések:

A franciáknál ötször kevesebben halnak meg szívinfarktusban, mint Európa más országaiban. Ezért a “francia paradoxon”-nak nevezett jelenségért a resveratrol nevű hatóanyag tehető felelőssé. A kutatások (számos állatkísérlet és klinikai vizsgálat) igazolták, hogy a resveratrol valóban csökkentheti az infarktus veszélyét azáltal, hogy a szívizomsejteket prekondicionálja (előtréningezi) a szűkült koszorúerek által szállított vér – azaz a viszonylagos oxigénhiány – elviselésére.

 

Állóképesség növelés: 

Kutatásokban a resveratrollal 15 héten keresztül etetett egerek érdemben növelték az aerob kapacitásukat, amelyet bizonyított a megnövekedett futási idő és az izomrostok nagyobb oxigénfogyasztása.( Johan Auwerx és társai - Journal Cell 2006.November) Ez alátámasztotta Sinclair Úr hipotézisét is, miszerint a resveratrol állóképesség növelő hatása a Sirtuin 1 génen keresztül működik.

 

Daganatos megbetegedések: 

Kemopreventív hatásánál fogva a resveratrol meghatározott napi dózisban csökkentheti a daganatok gyakoriságát. Mind állatkísérletekben, mind pedig a klinikai fázis humán tesztjeiben igazolták, hogy csökkenti a szabadgyökök szintjét. Más kísérletek bizonyították, hogy a resveratrol a VEGF nevű érnövekedési faktort is gátolja. Ezáltal nem tudnak a daganatot körülvevő erek kollaterálisokat (oldalra növő mellékereket) növeszteni, vagyis a tumor tápanyag- és oxigénellátottsága csökken. Ez a daganat növekedési tempóját visszafogja. (Jang M és társai - Science 1997).

 

Élettartam növelés:

 Az élettartam növelése sokak számára központi kérdés: egészségesen és hosszú ideig szeretnének élni. A Nature nevű legismertebb tudományos folyóiratban 2003-ban a Howitz csoport és Sinclair ismertette, hogy a resveratrol szignifikánsan növelte kísérleteikben az ecetmuslica (Drosophila melanogaster), az élesztő (Saccharomyces cerevisiae), és a Caenorhabditis elegans nevű féreg élettartamát. 

 

Neurodegeneratív betegségek:

2008 novemberében a Cornell-I Egyetem közölt egy kutatási eredményt, ahol a resveratrol étrend-kiegészítőként való alkalmazása szignifikánsan csökkentette a kísérleti állatok agyában a plakkok (lerakódások) képződését, amelyek az Alzheimer-kór és más Neurodegeneratív betegségek okozói. Az egereknél szájon át alkalmazott resveratrol nagymértékben csökkentette az agy különböző létfontosságú részein, például a hypothalamusban (-90%), a striatumban (-89%), és a medialis cortexben (-48%) történt lerakódásokat. A teóriájuk szerint az embereknél a sztájon át szedett resveratrol az un. “beta amyloid plakkokat” redukálja, ami összefügg az agy öregedéssel járó negatív változásaival. Valószínűleg ez a mechanizmus a resveratrol rézdetoxikáló tulajdonságával magyarázható.

 

Cukorbetegség és elhízás:

Az állatkísérletekben resveratrollal kezelt, túltáplált állatok elhíztak ugyan, de nem alakult ki hepatomegáliájuk (májmegnagyobbodásuk) vagy cukorbetegségük, motoros funkcióik is megmaradtak, de legalább ugyanannyi ideig éltek, mint a kontrollok. A resveratrol az anyagcsere háztartást módosítva megakadályhatja a testben a zsírlerakódást, az elhízást, és ezzel a cukorbetegség-hajlamot is. Az étvágy viszont normális marad.

Egyes, szándékosan túlhízlalt egerek nagyra nőtt mája fokozatosan kisebbedett a nekik adott reserveratroltól, amiből arra következtetnek, hogy az anyagcserére, az inzulintermelésre is kedvező hatással lehet a resveratrol.

A resveratrol a természetben a pirosszőlő héjában fordul elő nagyobb mennyiségben. Vörösborban a koncentráció kb. 30 és 50 mg/l közötti. A vörösbor fogyasztása nem fedezi a biológiai hatás eléréséhez szükséges mennyiségű resveratrol bevitelét, mivel ehhez naponta három-négy liter bort kellene meginni.