NEW

TELEFONOS SEGÍTSÉG

KISZÁLLÍTÁS

Kérdése van?

Küldés Mégsem
A kérdést továbbítottuk
Küldjön üzenetet!
Vissza
Family Business

Füzesséry Anikó - Ficúr ​a pácban

808

Egy halporonty kalandjai a szárazföldön.

Információ
Akciós termékek
Rendelkezésre állás
24-48 óra
SALE
Nettó egységár: 0 Ft 0 Ft
Ár: 2.500 Ft 1.000 Ft
Kedvezmény: 60%
Megtakarítás: 0 Ft 1.500 Ft
1.90 pont
Kosárba

„A ​parányi naphal a parti nádasban tért magához. – LÉLEGZEM! – kiáltott fel meglepetten. – A szárazföldön vagyok és lélegzem! Hiába keresgélt azonban az emlékezetében, a rejtély rejtély maradt: nem tudta, mit keres éppen ott, de valami azt súgta, jó lesz mihamarabb eltűnnie…”

Szerzői kiadásban nemrég jelent meg FÜZESSÉRY ANIKÓ: FICÚR A PÁCBAN című mesekönyve Dr. F. Várkonyi Zsuzsa ajánlásával. A pszichológus szerint Ez a mese nemcsak a gyerekek szívét derűjét, szomorúságát szólítja meg, hanem azt a nagyvonalú lelket is, mely születésünktől ott lakozik mindnyájunkban, amíg el nem némítják. Ez a mese is segíthet tovább éltetni ezt a lelket: ragaszkodását, szeretetét, bátorságát.

A történetben Ficúr igazi bajba kerül, amikor a parti nádasban magához tér, és még a nevére sem emlékszik! Hová tűntek a tólakók, mi az a légital, és Amuri géb megszerzi-e a hatalmat? Az írónő, aki 7 éve a Baba Magazin újságírója, szeretettel ajánlja Ficúr első, tízfejezetes, összefüggő, izgalmas kalandját, mely 4-10 éveseknek íródott. A könyv érdekessége, hogy a főszereplők grafikái fehérek, így a gyermekek saját fantáziájuk szerint változtathatják őket: mire a mese végére érnek, mindenkinek egy egyedi Ficúrkönyve lesz!