TELEFONOS SEGÍTSÉG

KISZÁLLÍTÁS

Kérdése van?

Küldés Mégsem
A kérdést továbbítottuk
Küldjön üzenetet!
Vissza
Family Business

A pH csoda fogyás

806

A pH csoda fogyás

Kémiai egyensúlyának helyreállításával teremtse meg az ideális testsúlyt!

Robert O. Young PhD.

Shelley Redford Young

Információ
Akciós termékek
Rendelkezésre állás
24-48 óra
SALE
Nettó egységár: 0 Ft 0 Ft
Ár: 2.500 Ft 625 Ft
Kedvezmény: 75%
Megtakarítás: 0 Ft 1.875 Ft
1.20 pont
Kosárba

Kezdjük egy kis számolással: hány kilótól kellene megszabadulnia ahhoz, hogy elérje az egészséges, ideális súlyát? 10-tôl, 20-tól, 50-től?

A válaszát szorozza meg néggyel.

MAXIMUM ennyi nap kell ahhoz, hogy elérje célját!

Függetlenül attól, hogy eddig mit hitt, a fogyás nem azon múlik hány gramm zsírt, szénhidrátot vagy kalóriát viszünk be és égetünk el. Egyedül a savaktól függ. Ha sikerül helyreállítania vérének és testének finom kémiai egyensúlyát, elérheti az ideális testsúlyt. Ebben az áttörő szemléletmódú könyvben a neves mikrobiológus és táplálkozáskutató – Dr. Robert Young és felesége, Shelley Redford Young – egy egyszerű, hét lépésbôl álló programot kínál Önnek, melynek segítségével helyreállíthatja kémiai egyensúlyát, ami segíteni fogja Önt az ideális testsúly visszaállításában.

Most végre válaszokat kaphat: • Hogyan segítheti fogyását, ha sok vizet iszik? • Hogyan hízlalhat a testmozgás, ha nem a megfelelő módon végzik? • Mely ételek lúgosítják, és melyek savasítják a testet? • Milyen előnyökkel jár, ha mikroszkóp alatt elemezteti vérét? ... és még sok lényeges dologra!