TELEFONOS SEGÍTSÉG
KISZÁLLÍTÁS
Kérdése van?
A vegyes gyümölcs ízű MIKROROSTOS GÉL összetevői, elsősorban a mikrobiális cellulóz, kedvezően befolyásolják az emésztési folyamatokat. A mikrobiális cellulóz egyik fontos tulajdonsága, hogy egyedülálló a vízmegkötô képessége. A mikrobiális cellulóz saját súlyának több mint 1000 szeres mennyiségű vizet képes megkötni.
Információ
Rendelkezésre állás
BELSŐ HIDRATÁCIÓ KIRÁLYA!
Nincs még egy rostfajta, amely annyi vizet lenne képes a bélcsatornánkban tartani, mint a Mikrorostos Gélben lévő mikrobiális cellulóz. Víz nélkül nincs élet! Elég víz nélkül nincs egészséges élet! A sejtjeink vízzel való ellátását hidratációnak nevezik. Minél több vizet képes egy élő sejt megkötni, minél hidratáltabb, annál fiatalabb és annál egészségesebb. Ez az ÉLET egyik alapszabálya.
A vastagbelünkben a bélflóra mikrobáinak milliárdjai találhatók. E mikrobákat csak egyféleképpen lehet vízzel ellátni, hidratálni: ha a béltartalomban van elég víz. Ezt a feladatott csak a rostok, mégpedig a hidratált rostok, képesek ellátni. Minél több hidratációval megkötött víz van a vastagbélben, annál egészségesebb a bélflóránk. Következésképpen: minél egészségesebb a bélflóránk, annál egészségesebbek vagyunk mi! Nincs még egy ennivaló a világon, amely annyi vizet lenne képes a vastagbélbe vinni, és ott megtartani, mint a Mikrorostos Gél!
Mikor javasolt a Mikrorostos Gél fogyasztása?
Kevés rost fogyasztás esetén
Probiotikum szedésekor
Stresszes életmódnál
Kevés folyadékbevitelnél
Antibiotikum kúra után
Elhízás esetén
Magas vércukor-szint esetén