Olasz körutazás

Pisa - Róma - Vatikán - Pompei - San Marino - Padova

89.500 Ft / fő

2017. 09. 10  - 16-ig. 7 nap / 6 éjszaka

Jelentkezés és befizetés: info@family-business.hu, +36 70 452 5100, +36 1 372 04 18

Utazás: busszal, Ellátás: 2 reggeli, 2 vacsora, (felár fakultatív reggeli és vacsora), Szállás: **/*** Hotel, Bungaló - 2 ágyas szobákban 

Részvételi díj: 89.500 Ft

Részletfizetés:

  1. részlet : 39.500 Ft Fizetési határidő: 2017.06.21. + Vatikáni múzeum belépő és Pompei jelentkezés.
  2. részlet : 25.000 Ft Fizetési határidő : 2017.07.21.
  3. részlet : 25.000 Ft + biztosítás 4.000 Ft: Összesen 29.000 Ft, Fizetési határidő : 2017.08.21.

Jelentkezni az első részlet befizetésével lehet 2017.06.21-ig!
Jelentkezés és befizetés: info@family-business.hu, +36 70 452 5100, +361 372 04 18 

Program:
1. nap: Budapest – Montecatini: Indulás a hajnali órákban Budapestről.
Első hosszabb megállónk, Trojan, ahol hatalmas fánkokat és krémeseket, helyi süteményeket kóstolhatunk meg. Folyamatos utazás mellett rövid pihenőkkel, az esti órákban érkezünk Montecatini Terme-ben található szállásunkhoz. Közös vacsora a szálláson (benne van az árban).

2. nap: Torre del Lago - Pisa: Reggeli (benne van az árban) után indulás 8:00-kor. A nap első programja Torre del Lago városa hihetetlen hangulatával, Puccini múzeumával, villájával ismerkedhetünk meg. A könnyű séta után hatalmas élményekkel utazunk tovább. Második programunk Pisa, a nap fénypontja, ahol a városlátogatás után szabadidő keretében lesz lehetőség ismerkedni a várossal. Kipróbálhatjuk az olasz konyha remekeit, vagy borozhatunk egy hamisítatlan mediterrán környezetben, fakultatív ebéd lehetőség. Utazásunkat Róma felé rövidebb pihenőkkel szakítjuk meg. A kora esti órákban lehetőség lesz egy grill teraszon fakultatív vacsorára. Érkezés a szállásra az esti órákban, mobile home Róma szélén. 

3. nap: Róma: Reggeli után 8:00-kor indulunk Rómába. 9:00-kor kezdjük városnézésünket helyi idegenvezetőnkkel. A nap programja Antik Róma: Velence tér, II. Viktor Emanuel emlékmű, Capitolium tér, Forum Romanum kívülről, Constantinus diadalkapuja és Colosseum kívülről. Itt ér véget a közös program. Szabadidőben lehetőség a Colosseumot belülről is megnézni. 19:00-kor találkozó a metró közelében, együtt megyünk a buszhoz, majd busszal visszaérkezés a szállásra. (Róma mobile home)

4. nap: Róma: Reggeli után 8:00-kor indulunk Rómába. Barokk Róma: Spanyol lépcső, Trevi kút, Hadrianeum, Pantheon, Navona tér, Angyalvár kívülről. Szabadidő keretében lehetőség nyílik a műemlékeket belülről is megtekinteni. Kora délutáni órákban igazodva az előre megváltott jegyekhez meglátogatjuk a Vatikáni múzeumot.
Az esti órákban térünk vissza a szállásra (Róma mobile home). 

5. nap: Róma: Egész napos szabadprogram.

  • „A” változat: Pompei fakultatív kirándulás, idegenvezetéssel, 6.000 Ft /fő, minimum 30 fő esetén + belépő
  • „B” : egész napos fakultatív Róma városnézés.
  • „C” Egész napos strandolás, pihenés a szállás közelében. Szállás Róma mobile home.

6. nap: Róma - San Marino: 8:00-kor reggeli után Assisi érintésével San Marino-ba utazunk. Assisi-ben körülbelül 2 órás program keretében meglátogatjuk a templomot és kertjét. Az altemplomban található Szent Ferenc sírja. Szent Ferenc relikviáinak kápolnájában láthatjuk a szent ruháját és a Naphimnusz eredeti töredékszövegét .
A bazilika mellett áll a kolostor 53 román stílusú boltívvel. A Subasio - hegységből származó rózsaszínű és fehér kövekből épült. Fakultatív ebéd lehetőség, majd folytatjuk utunkat. San Marino, Európa 3. legkisebb országa. A város központja a keleti oldalán meredek sziklából álló 756 méter magas Titano - hegyen található. A jó állapotban lévő történelmi központ számos műemléképületből áll, legfontosabbak a városfalak, a városkapuk, egy neoklasszikus, a 19. században épített bazilika, a 14. századi San Francesco-kolos- tor, a 16. század végén és a 17. század elején emelt Santa Chiara - kolostor, egy 18. századból származó színház és a 19. századi Palazzo Pubblico. Vásárlási lehetőség, hiszen vámmentes területen leszünk. Várhatóan az esti órákban foglaljuk el a szállást, ahol vacsoránkat is elfogyasztjuk (benne van az árban). 

7. nap: San Marino - Padova - Budapest: Reggeli (benne van az árban) után 8:00-kor indulás Padovába. Páduai Szent Antal nyughelye, jelentős zarándokhely. 1222-ben alapított egyeteme Európa egyik első felsőoktatási intézménye volt, amely egyben jelentős kulturális központtá tette, s amelynek magyar hallgatói is voltak, oktatói között pedig olyan jelentős személyiségek szerepeltek az évszázadok során, mint Galileo Galilei. A város nevezetességeinek felfedezése után indulunk Budapestre. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Sok-sok felejthetetlen élménnyel érkezés a késő esti órákban.

Az ár tartalmazza: utazást autóbusszal, szállást 6 éjszakára 2**/3***, 2 reggelit, 2 vacsorát, helyi idegenvezetőket, magyar nyelvű csoportkísérőt. Az ár nem tartalmazza: Betegség, baleset, poggyászbiz- tosítást, ami kb 4.000 Ft / Fő 7 nap. Vacsora felár: 14.800 Ft / Fő / 4 db vacsora, reggeli (4 db): 8.800 Ft / fő (Irodánkban zetendő)!

IFA: 2 €/fő/éj, azaz 6 éj » 12 € 

Belépők: St. Croce templom + VOX: kb. 12€, Pisa Ferde Torony: 17€, Dóm: kb. 7€, Róma tömegközlekedés: 10€/nap vagy 25€ / 3 napos jegy, Angyalvár: 12€, Colosseum 14€ + Forum Romanum: kb. 25€, Vatikán múzeum 26€, Assisi-bazilika kb. 3€, San Marino, torony kb. 5,50€, kombinált kb. 15€, Pompei 15€, kombinált 27€. A belépőjegyek árai tájékoztató jellegűek, változhatnak a szolgáltatótól függően. A programok sorrendje felcserélődhet az előre megváltott jegyek időpontjához igazítva.
A Pompei kirándulásra az első részlet befizetésénél jelentkezni kell, a program 30 főtől indul (6.000 Ft + belépő). A Vatikáni múzeumra az első részlet befizetésénél jelentkezni és fizetni is kell, mert a jegyeket előre kell megrendelni. 

Szálllás - Róma mobil házak
Tökéletesebb számos család számára, a Giotto mobilház két hálószobából áll, nappaliban konyhasarokkal, külön fürdőszoba a fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel. Tágas kültéri terasz. A légkondicionálás és a fűtés benne van az árban. Tartozékok ágyneművel, takaróval és párnával. Törölközőt vinni kell! 

 

További információ, képek ide kattintva.