TELEFONOS SEGÍTSÉG

KISZÁLLÍTÁS

Kérdése van?

Küldés Mégsem
A kérdést továbbítottuk
Küldjön üzenetet!
Vissza
Market7

NATURLAND CSIPKE-HIBISZKUSZ TEA 20X3G, 60 g

9135

A csipkebogyó magas C- és P-vitamin tartalma mellett más értékes, vízben oldódó anyagokat is tartalmaz. A hibiszkuszvirág harmonikus ízűvé teszi a teát. Koffeinmentes forró teát és hideg üdítőt is készíthet belőle.
 

Információ
Egészség és Wellness
Rendelkezésre állás
48-72 óra
SALE
Nettó egységár: 0 Ft 0 Ft
Ár: 1.185 Ft 1.185 Ft
1.00 pont
Kosárba

A Naturland Csipke-hibiszkusz teakeverék erősíti az immunrendszert és karbantartja az érfalakat.

A csipkebogyó elsősorban immunerősítő gyógynövény, mivel rengeteg értékes vitamint és nyomelemet tartalmaz. Meghűléses, influenzás időszakban különösen jól alkalmazható a szervezet erősítésére.

Legújabb kutatások szerint a hibiszkusz tea ivásával jelentősen csökkenthető a vérnyomás, valamint az érrendszeri- és a vese betegségek kockázata. A vizsgálatok kimutatták, hogy egy hónapon keresztül napi két csésze hibiszkusz tea fogyasztása akár 12%-kal is csökkentheti a magas vérnyomást. Ez megegyezik a szokványos vérnyomáscsökkentő gyógyszerek hatásával.

A hibiszkusz virágában megtalálható anthocyanins nevű anyag szerepet játszik az érfalak karbantartásában, erősíti a a sejtek és szövetek felépítésében fontos fehérjekollagént.
A hibiszkusz tea anthocyanin és más összetevői antioxidánsként is működnek. Megtisztítják a szervezetet a szabadgyököktől, csökkentik a szív megbetegedésének és a rák kialakulásának kockázatát, valamint az öregedés hatásait.

A csipkebogyó kellemes aromáját a hozzáadott hibiszkusz még kellemesebbé teszi.

Összetevők: Csipkerózsa terméshús, hibiszkuszvirág csészelevél. A teakeverék mesterséges színezéket vagy adalékanyagokat nem tartalmaz.